Herbalife Eyupsultan 05363408233

F1 Shake'inizi Özelleştirmenin Farklı Yolları

Herbalife Nutrition Formula 1

Herbalife Nutrition global bir beslenme şirketi olarak hepimiz müşterilerimize günlük dengeli beslenme sağlamak üzereyiz. Ancak beslenme ihtiyaçlarınızı her gün karşılamak bazen zor olabilir. Hayatlarımız iş, okul veya aile sorumluluklarıyla o kadar meşgul ki, sağlıklı yemekler ve atıştırmalıklar planlamak ve hazırlamak genellikle sonradan akla gelen bir şey.

Sağlıklı yaşam tarzları dengeli beslenme üzerine kuruludur ve bu nedenle imza protein sallama ürünümüz Herbalife Nutrition Formula 1 Sağlıklı Öğün Besin Shake karışımı geliştirdik.

Herbalife Formül 1, ideal bir protein, lif, vitamin ve mineral dengesi sağlayan lezzetli, yapımı kolay bir karışımdır. Dünya çapında her gün 4,8 milyon Formula 1 shake tüketiliyor.

Herbalife Shake'inize Protein Ekleyin.

Herbalife Formül 1 zaten protein ile formüle edilmiş olsa da, protein ihtiyaçlarınız yüksekse daha fazlasını dahil etmek isteyebilirsiniz. Herbalife Nutrition Kişiselleştirilmiş Protein Tozu gibi sade protein tozu ekleyebilir veya protein içeriğini artırmak için az yağlı süzme peynir, yoğurt, ricotta peyniri ekleyebilirsiniz.

Herbalife Shake,nize Meyve ve Sebzeler Ekleyin.

Herbaklife Formula 1 protein karışımınıza meyve ve sebze eklemek, günlük beslenmenizde bu sağlıklı yiyeceklerden daha fazla porsiyon almanın kolay bir yoludur. Dondurulmuş meyve ve sebzeler kullanışlıdır ve protein karışımlarınıza daha yoğun bir tat verir. Farklı meyve ve sebzelerle denemeler yapın (havuç veya balkabağı gibi daha tatlı sebzelerle başlayabilirsiniz) ve havuçlu ananas veya balkabağı ile muz gibi farklı kombinasyonları deneyin.

Biraz daha cesur hissettiğinizde, shake karışımınıza ıspanak yaprakları veya pancar gibi alışılmadık malzemeler eklemeyi deneyin.

Daha yüksek bir protein karışımı için, müşterilerimizin çoğu, bir porsiyon Herbalife Nutrition Formula 1 ve bir porsiyon Protein İçecek Karışımımızdan yapılan su bazlı bir karışımı tercih ediyor - 24 gram protein sağlayan bir kombinasyon. Hem Formül 1 hem de Protein İçecek Karışımının birçok çeşidi arasından seçim yapabileceğiniz lezzet kombinasyonları neredeyse sonsuzdur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar