Herbalife Sarıyer 05363408233

KAS YAPMAK İÇİN PROTEİNDEN FAZLASI GEREKİR

herbalife sporcu belenmesi

Herbalife Sarıyer oLARAK SİZLERE YARDIMA HAZIRIZ

İnsanlara kas yapmak için ne gerektiğini sorarsanız muhtemelen tek ihtiyacınızın protein, protein ve daha fazla protein olduğunu söylerler. Protein tabii ki önemlidir. Neticede, kaslar proteinden oluşur ve kas kütlesi oluşturmak için gereken yapı bloklarının oluşması için vücudunuzun yeterli miktarda protein alması gerekir. Fakat tek başına protein bir işe yaramaz. Beslenme programının diğer unsurlarına da özen göstermek gerekir.

Kas Yapmak için Temel Besin Maddeleri

Kas yapmak için çalışan erkeklerin büyük bir kısmı aynı zamanda vücutlarındaki yağ oranını azaltmak ister. Fakat bazen bu iki hedefe ulaşmak için kullandıkları yöntemler birbiriyle çelişir. Güç antrenmanlarıyla birlikte yağsız kas kütlesine dönüşeceğini bildikleri için bolca protein alırlar. Fakat aynı zamanda “zayıflamak” için aldıkları toplam kalori miktarını gereğinden fazla azaltabilirler.

Bu durum sorun yaratabilir. Kalori alımını haddinden fazla azalttığınızda, vücudunuz kas gelişimini desteklemek için tükettiğiniz proteinin bir kısmını yakarak kaloriye dönüştürebilir. Bu nedenle, kas kütlesini geliştirmek ve aktivitelerinizi desteklemek için yeterli miktarda kalori almanız ve tüm besinlerden dengeli bir biçimde tüketmeniz gerekir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar